Bărbat bănuit că a furat obiecte de artă dintr-un anticariat din București, prins de polițiștii locali

Un bărbat bănuit de furtul mai multor obiecte de artă dintr-un anticariat din centrul Capitalei a fost depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de o patrulă a Poliției Locale a Municipiului București. 

Polițiștii locali au observat în zona Pieței Roma un bărbat grăbit care, la umbra zidurilor, căra, cu greu, un bagaj voluminos.

Vizibil agitat, încerca să iasă din zona aglomerată. Legitimat, polițiștii au descoperit că bagajul dubios conținea patru obiecte vechi de artă despre care suspectul a declarat că le-ar fi găsit abandonate în fața sediului unei bănci.

În urma verificărilor efectuate s-a constat că un magazin de antichități din strada Ion Filitti prezenta urme de efracție – geamul era spart, iar obiectele de colecție din interior erau răvășite. Mai mult, exponatele găsite asupra suspectului semănau foarte bine cu cele expuse pe rafturile magazinului. După identificare și întocmirea actelor procedurale, D.S., în vârstă de 42 de ani, a fost predat Poliției Sectorului 3 – Serviciul Poliției Centrul Vechi – pentru continuarea cercetărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati