Bărbat cercetat după ce a ameninţat cu arma administratorul unei parcări din Sectorul 1

Un bărbat este cercetat de poliţişti după ce a ameninţat cu o armă administratorul unei parcări amenajate în Sectorul 1.

Administratorul unei parcări din Sectorul 1 a fost ameninţat, joi, cu arma de un bărbat care ulterior a fugit. Ulterior, poliţiştii din Capitală l-au găsit în trafic şi l-au oprit, fiind demarată o anchetă.

”În data de 8 decembrie 2022, în jurul orei 11.00, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 4 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către administratorul unei parcări amenajate în Sectorul 1, cu privire la faptul că un bărbat l-ar fi ameninţat cu o armă, după care a părăsit incinta parcării[, a transmis, joi, Poliţia Capitalei, scrie news.ro.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei, care au identificat persoana vătămată şi au demarat investigaţiile.

”La scurt timp, poliţiştii Secţiei 4, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 1, au depistat şi blocat în trafic autoturismul al cărui conducător este bărbatul în cauză, în vârstă de 37 de ani, ulterior acesta fiind condus la sediul Secţiei 4, pentru audieri şi continuarea cercetărilor”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, bărbatul deţine permis valabil de armă neletală.

”Se efectuează cercetări de către poliţiştii Secţiei 4 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati