Bărbat cercetat penal pentru ultraj după ce a lovit un polițist local

Un bărbat va fi cercetat penal pentru ultraj după ce a lovit cu pumnul un poliţist local din cadrul D.G.P.L.C.M.B, potrivit unui comunicat de presă.
Un echipaj al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti – aflat în misiune de patrulare în Parcul Bordei din Capitală – a fost sesizat, luni, cu privire la faptul că, la locul de joacă pentru copii, un bărbat recalcitrant îi înjura pe lucrătorii ALPAB care amenajau zona.
”Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au depistat o persoană de sex masculin care tocmai îşi satisfăcuse nevoile fiziologice pe covorul protector al locului de joacă şi, cu berea în mână, se pregătea să-şi aprindă o ţigară.
La solicitarea agenţilor P.L.M.B. de a se legitima, bărbatul a devenit violent şi a început să profereze injurii. Mai mult, s-a repezit spre unul dintre poliţiştii locali şi l-a lovit cu pumnul în zona feţei”, arată sursa citată.
Agresorul, în vârstă de 36 de ani, a fost imobilizat şi predat lucrătorilor Poliţiei Naţionale pentru a fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati