Bărbat condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, găsit de poliţiştii din Capitală într-un imobil din Sectorul 2

Un bărbat de 36 de ani, care fusese condamnat la cinci ani şi cinci luni de închisoare pentru trafic de droguri, a fost găsit de poliţiştii din Capitală într-un imobil din Sectorul 2, el fiind încarcerat.

„Astăzi, 1 august a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc. În urma exploatării unor date şi informaţii, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat, la data menţionată, în vederea punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, de 5 ani şi 5 luni, emis la data de 25 noiembrie 2021, de Tribunalul Bucureşti”, a transmis Poliţia Capitalei.
Bărbatul a fost găsit şi imobilizat într-un imobil din Sectorul 2.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Bărbatul a fost încarcerat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati