Bărbat dat în urmărire naţională, prins de poliţiştii din Bucureşti/ Se ascundea într-un depozit din Ilfov

1
446
Pixabay

Un bărbat pe numele căruia existau două mandate de executare a pedepsei, fiind dat în urmărire naţională, a fost prins de poliţiştii din Bucureşti. El are două condamnări pentru că a fost prins băut la volan de două ori şi a refuzat prelevarea de probe. Bărbatul se ascundea într-un depozit din Ilfov.

”La data de 2 august 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale au acţionat, pe raza Municipiului Bucureşti, în vederea depistării persoanelor urmărite naţional şi internaţional”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că a fost depistat un bărbat, pe numele căruia figurau două mandate de executare a pedepsei închisorii.

  • ”Primul era emis la data de  23 martie 2023, de către Judecătoria Cornetu, acesta fiind condamnat la 1 an şi 8 luni pentru conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la prelevare mostre biologice. Cel de-al doilea mandat, care figura pe numele bărbatului, a fost emis de către Judecătoria Sectorului 3, la data de 20 iunie 2023, acesta fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni pentru conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la mostre biologice”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul a fost depistat într-un depozit de pe raza judeţului Ilfov, urmând a fi încarcerat într-un penitenciar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.