Bărbat de 73 de ani din Capitală, acuzat că a agresat sexual trei minore

Un bărbat de 73 de ani din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi agresat sexual trei fete în vârstă de 12 ani, scrie Buletin de București.

Totul a ieșit la iveală pe 14 noiembrie 2022 când un bărbat a anunțat la Poliție că, pe 5 noiembrie 2022, fiica sa, minoră, în vârstă de 12 ani, a fost atinsă în zonele intime de către un bărbat necunoscut, în timp ce se afla într-un magazin din Sectorul 4.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că, în cursul anului 2022, bărbatul, care vindea diferite produse în magazinul respectiv din Sectorul 4, ar fi agresat, în perioade diferite, alte două minore, ambele în vârstă de 12 ani.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de acesta s-a dispus măsura arestării preventive.

Cercetările sunt continuate, în acest caz, de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de agresiune sexuală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati