Bărbat din Bucureşti, acuzat că ar fi violat colegi de școală ai copilului său

Un bărbat din Bucureşti a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru viol şi agresiune sexuală, scrie news.ro. Acesta este acuzat că a agresat sexual colegi de şcoală ai copilului său. 

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, miercuri, de procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, bărbatul, aflat în stare de arest preventiv, a fost trimis în judecată pentru o infracţiune de viol şi patru infracţiuni de agresiune sexuală.
Victimele sunt minore, colege de şcoală ai copilului agresorului, precizează sursa citată. Conform datelor din anchetă, violul a avut loc în anul 2019, când bărbatul a obligat o victimă minoră să întreţină cu el sex oral.
Anterior, în anul 2018, în perioada iulie-august, suspectul a încercat să atingă în zonele intime o persoană vătămată minoră pe care a forţat-o să îl atingă în zona organelor genitale.
Conform rechizitoriului, în anul 2020 suspectul a atins în zonele intime o altă persoană vătămată, tot minoră, iar în anul 2021 a comis alte două astfel de fapte.
Dosarul va fi judecat la Judecătoria Sectorului 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati