Bărbat din București, amenințări că „va folosi armă de foc” dacă polițistul care a ucis o fetiță nu va fi arestat

Polițiștii bucureșteni fac verificări după ce un bărbat a sunat la 112 și a avertizat că va folosi arma și va face singur dreptate dacă poliţistul care a accidentat mortal o fetiţă în Sectorul 1 al Capitalei nu este arestat.

„În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunţat că dacă nu va fi arestat poliţistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menţionând că va folosi armă de foc”, transmite Poliţia Capitalei.

Bărbatul a amenințat că va împușca la întâmplare, orice polițist.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Poliţia Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu şi face verificări în vederea identificării persoanei care a sunat.

Bărbatul ar fi sunat de pe o cartelă telefonică, ceea ce face dificilă identificarea.

Poliţistul vizat de ameninţare, aflat singur în maşină, a accidentat joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile, de 13 ani, a murit, cealaltă, de 11 ani, fiind transportată la spital.

Acest caz a provocat emoţie în rândurile opiniei publice, iar imaginile în care poliţistul pare că mişcă cu piciorul trupul fetiţei aflat pe asfalt au generat un val de reacţii negative, însoţite şi de acuzaţii conform cărora se doreşte muşamalizarea cazului.

Poliţistul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati