Bărbat din București, arestat după ce a intrat cu faţa acoperită într-un magazin din Sectorul 2 şi a agresat angajatul cu un cuţit

0
80
foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un bărbat de 47 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă la tâlhărie calificată, după ce ar fi ameninţat vânzătorul unui magazin cu cuţitul şi l-a lovit, pentru a sustrage bunuri.

„La data de 17 ianuarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 7 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, informează DGPMB.

Pe 10 ianuarie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de vânzătorul dintr-un magazin cu punct de lucru în Sectorul 2 cu privire la faptul că, în jurul orei 1.30, o persoană ce avea faţa acoperită ar fi intrat în interiorul magazinului, iar în încercarea de a sustrage bunuri l-ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător şi ar fi exercitat acte de violenţe, provocându-i mai multe leziuni.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională.

„În vederea probării activităţii infracţionale a bănuitului a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză”, arată sursa citată.

Bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de bărbat a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tentativă la tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.