Bărbat din București, arestat după ce a intrat cu faţa acoperită într-un magazin din Sectorul 2 şi a agresat angajatul cu un cuţit

Un bărbat de 47 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă la tâlhărie calificată, după ce ar fi ameninţat vânzătorul unui magazin cu cuţitul şi l-a lovit, pentru a sustrage bunuri.

„La data de 17 ianuarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 7 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, informează DGPMB.

Pe 10 ianuarie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de vânzătorul dintr-un magazin cu punct de lucru în Sectorul 2 cu privire la faptul că, în jurul orei 1.30, o persoană ce avea faţa acoperită ar fi intrat în interiorul magazinului, iar în încercarea de a sustrage bunuri l-ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător şi ar fi exercitat acte de violenţe, provocându-i mai multe leziuni.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională.

„În vederea probării activităţii infracţionale a bănuitului a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză”, arată sursa citată.

Bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de bărbat a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tentativă la tâlhărie calificată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati