Bărbat din București, care se recomanda drept „antrenor de genii”, acuzat că-și abuza sexual elevii

Un bărbat din București este acuzat că racola minori și îi abuza sexual. Ofițerii l-au prins chiar în flagrant. În apartamentul lui, la percheziții, polițiștii au găsit un adolescent de 14 ani. 

Kristof Lajos, supranumit și „antrenorul de genii” a fost prins în flagrant, sâmbătă, de polițiștii bucureșteni ai Secției 26, în timp ce viola un copil în vârstă de 14 ani, într-un apartament din Sectorul 4. Acesta era filat de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale.

„În fapt, polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreținut relații de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locație din Sectorul 4.

Conform anchetatorilor, Lajos l-ar fi ademenit pe copil cu scopul de a întreține raporturi intime. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că profesorul i-ar fi dat băiatului diferite sume de bani, haine, dar și un telefon mobil iPhone. În acest mod, așa-zisul „antrenor de genii” l-a determinat să se îndepărteze de familie, după ce a reușit să-l convingă de faptul că „familia este nocivă”.

Pe internet, bărbatul se recomanda drept „antrenorul de genii”. El are o asociație în care erau promovați tinerii cu rezultate foarte bune la școală.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati