Bărbat din București, cercetat pentru amenințare și violență

Un bărbat din București este cercetat de polițiști pentru violență domestică.

Duminică seară, în jurul orei 18.30, un spital din Capitală a anunțat autoritățile cu privire la faptul că la Camera de Gardă s-a prezentat o femeie, victima unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că persoana vătămată ar fi fost lovită de către fostul partener în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 1.

Din câte se pare, cearta dintre cei doi ar fi pornit de la dorința bărbatului de a-i fi încredințat fiul.

Ulterior, în jurul orei 23.00, femeia a sesizat, prin 112, faptul că, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4, ar fi avut din nou neînțelegeri cu acel bărbat.

Ulterior, după ce a părăsit zona, el i-ar fi transmis telefonic amenințari cu privire la viața fiului lor și a lui.

Bărbatului i-a fost montată o brățară de monitorizare electronică

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi plecat însoțit de minor, fiind dat în atenție autoturismul cu care acesta se deplasa. La scurt timp, bănuitul a fost depistat la o adresă din Sectorul 1, în timp ce intra în imobil, însoțit de fiul acestuia. La fața locului s-au deplasat polițiștii, însoțiți de o echipă de negociatori și una de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Bărbatul a ieșit din locuință și a fost imobilizat și condus la audieri, față de acesta fiind emis un ordin de protecție provizoriu și i-a fost montată o brățară de monitorizare electronică.

Cercetările sunt continuate de către Secția 4 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și violență în familie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati