Bărbat din Bucureşti, reţinut de poliţişti după ce a folosit un pistol pentru a sparge geamurile unor tramvaie şi ale unor magazine

1
102
Pixabay

Un bărbat agresiv de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a tras cu pistolul și a avariat mai multe tramvaie, apoi a spart geamul unui balcon şi ferestrele unor magazine din Sectorul 1 al Capitalei. Suspectul este vizat într-un dosar penal de distrugere în formă continuată.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat vineri, că poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar penal de distrugere în formă continuată.
  • “În fapt, la data de 27 decembrie 2023, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane ar fi tras cu un pistol tip airsoft într-un tramvai aflat pe un pasaj din Sectorul 1.
Ulterior, la data de 14 ianuarie 2024, aceeaşi subunitate înregistra plângerea reprezentantului unei societăţi de transport în comun, cu privire la faptul că, în jurul orei 18.00, prin aruncarea din exterior a unui obiect contondent în tramvai, ar fi fost distrus geamul unei uşi batante, în timp ce tramvaiul era oprit într-o staţie din sectorul menţionat”, au transmis poliţiştii.
  • Ei au precizat că la câteva ore după producerea celui de-al doilea incident, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, i-a fost distrus un geam al balconului.
“La acel moment, în urma verificărilor efectuate de către politişti, s-a mai constatat distrugerea geamurilor  a două magazine, unul situat la parterul blocului respectiv, iar un altul situat la parterul unui bloc din proximitate, acestea prezentând orificii şi mai multe fisuri”, a menţionat sursa citată.

Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că toate faptele au fost comise de un bărbat de 46 de ani.

În urma percheziţiei anchetatorii au găsit la locuinţa bărbatului mai multe obiecte pe care acesta le-a folosit la comiterea faptelor.

Surse apropiate anchetei afirmă că incidentele au avut loc pe bulevardul Nicolae Titulescu, inclusiv în zona Primăriei Sectorului 1.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de distrugere în formă continuată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.