Bărbat din Capitală, reținut după ce ar fi înșelat o casieră la efectuarea unei tranzacţii valutare

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, miercuri, un bărbat în vârstă de 43 ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune.

Cercetările au fost declanşate la data de 22 august, când o casieră, reclama că în timp ce se afla la punctul de lucru al unei case de schimb valutar a fost înşelată de un bărbat necunoscut, la efectuarea unei tranzacţii valutare, reuşind să îi cauzeze un prejudiciu în valoare de 450 lei.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţişti din cadrul Secţiei 19 Poliţie au identificat şi depistat un bărbat de 43 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul secţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 22 august, în jurul orei 16.00, s-ar fi deplasat la punctul de lucru al unei case de schimb valutar, de pe raza Sectorului 5 şi ar fi solicitat casierei schimbarea sumei de 1.000 lei, însă la primirea banilor solicitaţi, bărbatul ar fi îndoit o parte din bancnotele pe care le-a ascuns în palmă, înapoind diferenţa casierei, ulterior motivând că s-a răzgândit.

Bărbatul a fost reţinut, la acest moment cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu bărbatul sub măsura controlului judiciar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati