Bărbat găsit căzut pe stradă, cu urme de sânge pe haine, în oraşul Bragadiru. Poliţia face verificări

Un bărbat care are urme de sânge pe haine a fost găsit, pe o stradă din Bragadiru, duminică seară. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns bărbatul acolo, în acea stare. La faţa locului s-au deplasat şi două echipaje medicale care acordă primul ajutor bărbatului.

Inspectoratul de Poliţie Ilfov a fost sesizat duminică seară, în jurul orei 21:50, cu privire la faptul că pe o stradă din oraşul Bragadiru, se află o persoană căzută.
  • „La faţa locului, s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei”, transmit oficialii IPJ Ilfov.
Până la ora transmiterii acestei ştiri nu se cunosc împrejurările în care bărbatul a ajuns în stradă. Poliţia anunţă că se fac verificări şi investigaţii pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept, precum şi pentru identificarea şi depistarea posibilelor persoane implicate în eveniment.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati