Bărbat recent liberat din închisoare, arestat de polițiștii Capitalei pentru tâlhărie

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins, luni, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, după ce ar fi agresat fizic o femeie şi ar fi deposedat-o de o geantă, după care a fugit.

La data menţionată, în jurul orei 18.45, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către o femeie, în vârstă de 52 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 1, prin întrebuinţarea de ameninţări şi violenţă fizică, a fost deposedată de geanta personală de către un bărbat necunoscut.

În urma verificărilor efectuate, pe o alee dintr-un parc din apropierea locului comiterii faptei au fost găsite bunurile reclamate ca sustrase, cu excepţia sumei de bani.

Totodată, la scurt timp de la comiterea faptei a fost depistat, în zona unui parc din sectorul 2, un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau cu cele descrise de partea vătămată şi care, la vederea poliţiştilor, a fugit. Acesta a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul Secţiei 1 Poliţie.

Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii comise a fost recuperat integral şi restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati