Bărbat reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce a dat foc unui autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 3

0
502
sursa foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce a dat foc unui autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 3, maşina fiind complet distrusă. El nu avea legături cu proprietarul şi nici intenţii de răzbunare.

“La data de 9 august 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, în jurul orei 03.40, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 3, un autoturism arde cu flacără deschisă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de către echipajele de pompieri sosite la adresă, fără ca acesta să fie extins la alte maşini. Autoturismul în cauză a fost distrus în totalitate. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat de către un bărbat, fără a avea însă legături cu persoana vătămată, ori intenţia de răzbunare”, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.0

El a fost găsit în scurt timp, în apropiere, şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

Bărbatul a făcut gesturi cu tentă sexuală într-o intersecție

“De asemenea, din verificările efectuate, s-a mai stabilit că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este bănuit de comiterea unei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, constând în aceea că, la data de 1 august 2023, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la o intersecţie din Sectorul 3, manifesta gesturi cu tentă sexuală, respectiv se atingea în zona intimă”, a menţionat sursa citată.
Ca urmare, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.
Cercetările în cauză sunt continuate de către Secţia 11 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru distrugere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.