Bărbat şi femeie, prinşi de jandarmi cu plicuri cu un praf alb şi bricege, în apropierea unei şcoli din Sectorul 6

1
54
sursa foto: Facebook - Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi de jandarmii din Bucureşti, în apropierea unei școli din Sectorul 6, cu mai multe plicuri cu un praf alb şi cuţite tip briceag. Cele două persoane au recunoscut că sunt consumatoare de substanţe interzise.

  • Jandarmeria Bucureşti a transmis, miercuri, că jandarmii au observat, pe o stradă din Sectorul 1, ”anumite operaţiuni făcute cu discreţie”, motiv pentru care au rămas vigilenţi, fiind o zonă cunoscută cu istoric infracţional.
Astfel, ei au supravegheat comportamentul unui cuplu, până în apropierea unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6, loc în care au oprit persoanele.
La vederea jandarmilor, aceştia au avut un comportament ezitant, încercând să se ascundă după gardul instituţiei, scrie news.ro.
  • ”S-a trecut la interceptarea lor, iar indiciile au fost confirmate. Asupra bărbatului, în vârstă de 21 de ani, au fost depistate un briceag şi un plic autosigilant ce conţinea un praf de culoare albă. Totodată, asupra femeii, în vârstă de 33 de ani, au fost găsite 3 cuţite tip briceag şi 4 plicuri autosigilante ce conţineau un praf alb.
Ambele persoane au relatat că sunt consumatoare de substanţe interzise, iar pentru faptul că obiectele pe care le aveau asupra lor erau interzise la deţinere, acestea au fost conduse la sediul secţiei de poliţie, unde au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor”, a arătat sursa citată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.