,Bărbați pe Mătăsari’: teatru, expoziții, prezentări de modă și ateliere de lucru în București în perioada 13 – 15 octombrie

1
227

Bucureștenii sunt printre cei mai norocoși pentru că au la îndemână activități și evenimente deosebite indiferent de anotimp. Iată că acum localnicii și turiștii aflați în Capitală în această perioadă au posibilitatea să se bucure de ,Bărbați pe Mătăsari’, potrivit descoperabucurestiul.eu.

Mai exact, publicul are în prim-plan prezentări de modă, spectacole de teatru și diferite ateliere de lucru în perioada 13 – 15 octombrie, între orele 16:00 – 23:00, în cadrul evenimentului menționat.

Amintim că traficul rutier de pe strada Mătăsari va fi restricționat, perimetrul cuprins fiind între strada Matei Voievod și bulevardul Pache Protopopescu, dar și pe străzile care acced către strada Mătăsari în acest tronson.

Chiar și în acest caz, pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare și să se asigure la traversarea străzii care se face doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.