Bărbatul care a atacat în trafic un șofer cu o crosă de golf a fost reținut

Bărbatul care a atacat cu crosa de golf un alt şofer în trafic a fost reţinut, marţi seară, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

„În seara de 22 iunie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni”, informează Biroul de presă al DGPMB.

Pe 20 iunie, Secţia 7 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, când în jurul orei 21:00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă maşină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoţea a lovit acelaşi autoturism cu piciorul, scrie Agerpres.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani.

Acesta a fost audiat, dar şi-a rezervat iniţial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, respectiv 21 iunie.

„În urma investigaţiilor, a fost identificat şi depistat bărbatul care a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, dar şi autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reţinerii”, arată sursa citată.

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoţea şi care, conform imaginilor, a lovit maşina cu piciorul. Este vorba despre o femeie.

Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati