Bărbatul care a evadat dintr-o maşină care-l transporta la Penitenciarul Rahova a fost prins

1
374
sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Bărbatul care a evadat, la începutul lunii decembrie, în timp ce se întorcea de la locul de muncă la cel de detenție, a fost prins de polițiști în județul Argeș, scrie antena3.ro.

În 11 decembrie, în jurul orei 17.40, polițiștii din Capitală au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 41 de ani, deținut în cadrul unui penitenciar din Sectorul 5, în timp ce se întorcea la unitatea de detenție de la un punct de lucru, a părăsit mașina care îl transporta, la o intersecție din Sectorul 5.

Bărbatul a fost dat în urmărire națională și internațională.

De atunci, polițiștii au desfășurat activități pentru depistarea bărbatului, iar în urma acestora a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul s-ar afla într-o localitate din județul Argeș.

Bărbatul a fost depistat și imobilizat, ulterior fiind dus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea audierii. Ulterior, acesta a fost încarcerat într-un penitenciar din Sectorul 5 al Capitalei.

Un prieten l-a găzduit, deşi ştia că este urmărit

De asemenea, polițiștii au depistat și un bărbat de 40 de ani, bănuit că l-ar fi găzduit pe evadat, în locuința acestuia, din județul Argeș, cunoscând faptul că acesta este căutat pentru săvârșirea infracțiunii de evadare. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a făptuitorului, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare și a infracțiunii de favorizare a făptuitorului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.