Bărbatul care a lovit cu mașina un polițist în București riscă să ajungă la închisoare pentru ultraj

Bărbatul care a lovit cu mașina un polițist, sâmbătă, în zona Gării de Nord din București, a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Procurorul a dispus această măsură după ce șoferul a fost audiat, informează sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook.

În acest moment, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 9 luni la 7 ani și jumătate, arată sursa citată.

Incidentul a avut loc sâmbătă, când un polițist l-a atenționat pe un șofer care staționa „pe avarii”, în zona Gării de Nord din București, să se pună în mișcare, scrie Digi24.

„Șoferul nu a <<suportat>> critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, a anunțat sindicatul Europol într-un mesaj publicat pe Facebook, alături de filmarea incidentului.

Șoferul a fost reținut de poliție la 5 străzi distanță de locul faptei. Potrivit Europol, pentru a nu fi prins, bărbatul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a pătruns pe străzi unde era acces interzis și chiar a lovit alte autoturisme parcate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati