Bătaie cu pumni și picioare, filmată în fața unui restaurant din București – FOTO

O bătaie cu pumni și picioare a avut loc noaptea trecută în sectorul 4 din Capitală, în fața unui restaurant. 

Pe imaginile de amator surprinse de cei care locuiesc în zonă se poate observa o mulțime de oameni care, din primele informații, fac parte din aceeași familie și care au pornit un scandal spontan.

Bărbații implicați în altercație n-au mai ținut cont nici macar de faptul că în preajma lor sunt femei care au copii în cărucior.

Bătaia din fața restaurnatului, întreruptă de polițiști

Scandalul a fost întrerupt de poliţişti, care i-au condus pe cei implicaţi la secţie, pentru a da declarații. În urma incidentului nu au existat persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În data de 2 august a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 16 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane se agresează reciproc, pe o stradă din Sectorul 4, în urma unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 16, care au identificat persoanele în cauză și au demarat verificările.

Persoanele în cauză nu au solicitat îngrijiri medicale de specialitate.

Până la acest moment nicio persoană nu a formulat plângere, cercetările fiind efectuate, din oficiu, de către Secția 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, se arată într-un comunicat transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati