Bătaie în trafic, în București. Un bărbat a fost reținut de polițiști – VIDEO

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce, în urma unui conflict spontan în trafic, l-ar fi lovit pe un altul. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 1.

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că poliţiştii de la Secţia 2 au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, cercetat într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe.

”La data de 20 martie 2023, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent. Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri”, a arătat sursa citată.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati