Bătrână de 84 de ani, jefuită în gangul dintre două blocuri, în Sectorul 2. Făptașul a fost prins

Un tânar în vârstă de 16 de ani, bănuit de tâlhărie calificată, a fost reținut de polițiștii Capitalei. Acesta a smuls geanta unei bătrâne de 84 de ani. Incidentul a avut loc în Sectorul 2.

”În data de 15 martie 2022, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un tânăr, în vârstă de 16 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, după ce ar fi smuls geanta unei femei, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 2.”, anunță DGPMB.

Potrivit sursei citate, la data de 5 martie, poliţişti din cadrul Secţiei 7 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către o femeie, în vârstă de 84 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla în gangul dintre două blocuri, pe raza Sectorului 2, o persoana necunoscută i-a sustras, prin smulgere, geanta în care avea telefonul mobil, documente personale şi o sumă de bani.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a rezultat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr, în vârstă de 16 de ani, acesta fiind depistat şi condus la sediul subunităţii pentru audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză tânărul a fost reţinut, geanta şi telefonul mobil sustrase fiind recuperate şi restituite persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati