Bazaar la Grădină de Mărțișor: produse handmade create de antreprenori şi artişti locali

Mărţişoare, bijuterii, decoraţiuni şi accesorii, produse handmade create de antreprenori şi artişti locali vor putea fi achiziţionate de vizitatori în cadrul evenimentului „Bazaar la Grădină de Mărţişor” care va avea loc sâmbătă şi duminică, între orele 11,00-19,00, la Grădina Monteoru din Capitală.

Potrivit unui comunicat de presă, „Bazaar la Grădină de Mărţişor”, ediţia cu numărul 24, îşi propune să reunească artizanii, artiştii şi micii antreprenori cu doritorii de produse handmade unice, bio şi creative, scre Agerpres.

Expozanţii se pot înscrie pentru a participa la eveniment cu produsele proprii, în limita locurilor disponibile, printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau de Instagram a organizatorului, Bazaar la Grădină.

Vizitatorii au intrare liberă şi pot profita de weekendul de sărbătoare pentru a cumpăra cadouri originale de Mărţişor.

Aceştia vor găsi în cadrul expoziţiei cu vânzare mărţişoare, lumânări din ceară de soia, bijuterii confecţionate manual din flori şi materiale naturale, precum şi produse din lavandă şi săruri naturale.

„Bazaar la Grădină” reprezintă o serie de evenimente organizate în inima Bucureştiului, cu scopul de a promova tinerii, artiştii, artizanii şi micii antreprenori români şi de a oferi publicului ocazia de a cumpăra cadouri şi obiecte originale, produse locale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati