Bazar de Cotroceni, ediția de toamnă, are loc în perioada 7-8 octombrie

Cea de-a 7-a ediţie a Bazar de Cotroceni va avea loc în perioada 7-8 octombrie, în cartierul Cotroceni, potrivit unui comunicat de presă.

Organizatorii anunţă un număr record de curţi deschise, peste 180, dintre care, mai mult de o treime sunt locuitori care participă pentru prima dată la evenimentul comunitar.

În plus, peste 50 de mici business-uri din cartier îşi vor deschide porţile şi vor aştepta vizitatorii cu momente speciale şi surprize.

O noutate a ediţiei de toamnă o reprezintă diversitatea stilurilor muzicale. Printre artiştii confirmaţi se numără Simion Bogdan-Mihai & Lăutarii de Mătase, Mr. Jurjak, Temple Invisible, Bad Boiler, We singing colors, concertele de muzică clasică parte din programul Classic Cotroceni – cu bursierii SoNoRo, Bogdan Platy, Tudor Scripcariu, Ioana Calotă Philippide şi Alexandru Philippide şi seria de DJ’s de la Sounds of Cotroceni: Hefe, DJ Grecescu, NotSoCommonDJ. Aceştia vor completa agenda de concerte live din „cartierul grădină” al Bucureştiului.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit spaţii speciale la Opera Center, cu activităţi educaţionale, dar şi cel mai amplu proiect de educaţie antreprenorială şi financiară dedicat copiilor.

Programul complet al celor două zile de Bazar de Cotroceni va fi disponibil în curând pe pagina de Facebook a evenimentului.

Bazar de Cotroceni este invitaţia de a descoperi comunitatea şi cartierul – cu străzile sale boeme şi aerul romantic – la pas, în plimbare. Traficul auto nu este blocat, întrucât rezidenţii îşi continuă activităţile casnice pe perioada weekend-ului. Organizatorii încurajează astfel publicul să opteze pentru alte mijloace de transport, ca o formă de respect pentru toţi participanţii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati