Bazar de Cotroceni: Distracție garantată pentru cei mici în acest weekend! Programul complet!

În acest weekend, intersecția străzilor Dimitrie Brândză și Ernest Juvara din Sectorul 6 se transformă într-un tărâm al distracției cu ocazia evenimentului „Bazar de Cotroceni West Side”, organizat de Asociația Încotroceni și Primăria Sectorului 6.

Accesul la toate activitățile este GRATUIT!

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Sâmbătă, 12 octombrie
💫 12.00 – 15.00 – ateliere organizate de DGASPC Sector 6;
💫 17.30 – 18.30 – concert Alexandra Crișan.
Duminică, 13 octombrie
💫 17.00 – 19.00 – animatori, jocuri interactive, face painting, modelare de baloane;
💫 18.00 – 18.45 – teatru de păpuși „Floarea cu patru culori”.

Atelierele de sâmbătă sunt, pe cât de interesante și captivante, pe atât de utile. Îi învață pe copii despre #alimentațiasănătoasă, reducerea risipei și gestionarea eficientă a resurselor.

🍂 La atelierul „Toamna pe hârtie” se meșteresc tablouri din materiale naturale (frunze, crenguțe, nasturi)
🦔 „Ariciul vesel” este făcut din fructe de toamnă;
🐥 la atelierul „Căsuța din copac”, seniorii din Sectorul 6 îi învață pe cei mici să construiască și să decoreze căsuțe pentru păsări;
🍶 iar la atelierul „Sporul casei” se fac sticle decorative unice, pe care creatorii le vor putea lua acasă.

Atelierele din cadrul evenimentului sunt nu doar distractive, ci și educative. Copiii vor învăța să creeze tablouri din materiale naturale la atelierul „Toamna pe hârtie”, să facă arici din fructe de toamnă, să construiască căsuțe pentru păsări împreună cu seniorii din sector și să realizeze sticle decorative unice.

Atenție la restricțiile de circulație! Circulația auto va fi blocată în zona intersecției de vineri, ora 22:00, până luni, ora 06:00. Accesul pe Str. Dimitrie Brândză va fi permis doar riveranilor, iar pe Str. Ernest Juvara traficul va fi restricționat la o singură bandă.

Puteți ajunge cu ușurință la eveniment din stația de metrou Eroilor, printr-o plimbare de zece minute, sau cu taxiul până la Șoseaua Cotroceni nr. 24. Vă așteptăm cu multe momente frumoase și distracție!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati