Beatrice Tudor, de Ziua Drapelului Național: În acest an, poate mai mult ca niciodată, drapelul ne amintește că toți suntem români și suntem vulnerabili în egală măsură

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a transmis un mesaj de Ziua Drapelului Național în care spune că, în acest an, poate mai mult ca niciodată, „drapelul ne amintește că toți suntem români, că toți suntem vulnerabili”.

„S-a luptat pentru el, s-a sângerat pentru el, s-a plâns și s-a transpirat pentru el. Nu de puține ori s-a și murit pentru el. Astăzi este ziua Drapelului Național, onorat cu tradiție și respect de 172 de ani, de când Tricolorul a fost declarat drapel național.

Este o zi specială pentru toți românii, pentru cei care poartă tricolorul zi de zi pe uniformă, la piept sau, pur și simplu, aleg să-l poarte în inimă.

Iar în acest an, poate mai mult ca niciodată, drapelul ne amintește că toți suntem români, că toți suntem vulnerabili, în egală măsură, în fața provocărilor la care suntem expuși, și că toți putem ieși cu bine din crizele care se ivesc dacă suntem uniți și dacă suntem de bună credință”, a scris Beatrice Tudor, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati