Beatrice Tudor, deputat de București: 830 de mijloace noi de transport de călători, pentru peste 2 milioane de bucureșteni care folosesc zilnic serviciile STB

Cel mai amplu program de modernizare a serviciilor de transport în comun la nivelul Bucureștiului – Peste 474 de milioane de euro pentru achiziția a 830 de mijloace noi de transport de călători, pentru peste 2 milioane de bucureșteni care folosesc zilnic serviciile STB, a subliniat joi deputatul PSD de București, Beatrice Tudor.

  • “Asta înseamnă să pui inimă în tot ce faci: Peste 474 de milioane de euro pentru achiziția a 830 de mijloace noi de transport de călători, pentru peste 2 milioane de bucureșteni care folosesc zilnic serviciile STB.

Asta este ceea ce a reușit să facă Primarul General al Bucureștiului ,Gabriel Firea, din grijă pentru toți locuitorii Capitalei și pentru calitatea aerului pe care-l respirăm.

beatrice tudor stbEste cel mai amplu program de modernizare a serviciilor de transport în comun la nivelul Bucureștiului.

Din acest motiv am un respect deosebit pentru Gabriela Firea: pentru că a pus pe roate cele mai ambițioase programe pentru bucureșteni – modernizarea rețelei de termoficare, modernizarea flotei STB, investiții în spitalele Capitalei, consolidarea clădirilor cu risc seismic. Toate făcute cu suflet, toate făcute în ciuda zgomotului de fond al dușmanilor”, a scris pe Facebook deputatul PSD.

firea dancila stbBeatrice Tudor a amintit că președintele PSD, candidatul partidului la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a fost prezentă la întâlnirea cu reprezentanții angajaților STB și a oferit Primăriei Generale tot sprijinul parlamentarilor PSD pentru a adopta modificările legislative care vor duce la un trafic mai eficient în București.

“Așa arată o colaborare politică făcută în interesul oamenilor!”., a conchis aceasta.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati