Beatrice Tudor, deputat PSD de București: Monica Anisie trebuie să demisioneze!

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, susține că Monica Anisie trebuie să demisioneze din fruntea ministerului Educației.

„În România, doar în 11 județe școlile au început pe scenariul verde, iar ministrul Educației crede că asta e un motiv de laudă. În tot restul țării este un haos total. Ministerul a fugit de răspundere și a pasat problema la școli, la inspectorate și la primării. Lipsa de organizare a făcut ca în ultima săptămână dispozițiile să se schimbe de la o zi la alta, iar părinții și profesorii să fie pur și simplu bulversați de aceste schimbări.

Astăzi, cred că este evident pentru oricine că prima zi de școală este un eșec de proporții, chiar și ținând cont de dificultățile generate de pandemie. În alte țări, școlile au început la timp și au fost pregătite. În România, totul a fost făcut pe picior”, se arată pe pagina de Facebook a lui Betrice Tudor.

Social-democrata a adăugat că România educată, despre care tot vorbește Iohannis, este o minciună PNL.

„De fapt, Guvernul nu dă doi bani pe educația copiilor noștri. Asta cred că este clar pentru toată lumea”, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati