Beatrice Tudor: După sabotajul în privința căldurii, acum Gabriela Firea se confruntă cu un alt sabotaj

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, spune că primarul general Gabriela Firea se confruntă cu un nou sabotaj, de data asta „infinit mai pervers”.

„Faptul că situațiile de la gropile de gunoi de la Vidra și Chiajna, care afectează semnificativ calitatea aerului, în special în Sectoarele 1 și 6, nu sunt lămurite de către Ministerul Mediului, arată cât se poate de clar două lucruri:

1. Guvernul Orban nu este deloc interesat de calitatea vieții cetățenilor, nici de veniturile lor, nici de sănătatea lor, nici de calitatea aerului pe care-l respiră.

2. Pe măsură ce se apropie alegerile locale, Guvernul Orban va face tot ce poate pentru a pune bețe în roate Primarului General al Bucureștiului. Ei cred că așa vor câștiga alegrile. Ei cred că așa se luptă cu PSD. De fapt, se luptă împotriva bucureștenilor, pentru ca să stai cu fundul pe o hârtie 8 zile, când oamenii respiră aer cu miros înțepător nu este luptă politică, este iresponsabilitate și neglijență criminală.

Cine răspunde pentru eventualele boli pe care le pot contracta oamenii, cât timp PNL se joacă de-a v-ați ascunselea politic?!”, a scris Tudor, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati