Beatrice Tudor: Guvernul PNL trebuie să treacă prin acest test al moțiunii de cenzură

Guvernul PNL, care a văzut în pandemie un pretext pentru tunuri de zeci de milioane de euro, trebuie să treacă prin acest test al moțiunii de cenzură, a afirmat luni deputata PSD Beatrice Tudor.

“PSD depune moțiune de cenzură nu pentru că poate, ci pentru că trebuie. Guvernul PNL a văzut în pandemie un pretext pentru tunuri de zeci de milioane de euro. Raportul Curții de Conturi arată că în ultimele luni s-au făcut achiziții ilegale și s-au adus prejudicii enorme banului public. Nu mai spun despre modul cu totul incompetent în care a fost gestionată situația cauzată de pandemie”, a argumentat parlamentarul pe Facebook.

Pentru aceste lucruri și pentru multe altele, adaugă Beatrice Tudor, Guvernul PNL trebuie să treacă prin acest test al moțiunii de cenzură.

“Până la urmă, asta este definiția democrației. Dacă o majoritate în Parlament consideră că Orban trebuie să rămână la Palatul Victoria, foarte bine, așa va fi. Dar dacă o majoritate în Legislativ decide că PNL trebuie să plece de le guvernare, atunci liberalii să-și facă rapid bagajele și să plece”, a afirmat deputata PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati