Beatrice Tudor: În următoarele două săptămâni, primarul Gabriel Mutu va demara consultările publice privind bugetul Sectorului 6

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, anunță că, în următoarele două săptămâni, primarul Gabriel Mutu va demara consultările publice privind bugetul Sectorului 6 pentru anul în curs.

„Din păcate, în ultimul timp am asistat la o practică de “piraterie politică”: adică persoane care sunt sau nu membrii de partid, dar care au simpatii politice evidente, pur și simplu deturnează dezbaterile publice, transformându-le în manifestări de anti PSD-ism. Îmi doresc din tot sufletul să nu fie cazul și acum, cu dezbaterile pe bugetul Sectorului 6.

Din două motive: în primul rând, pentru că nevoile Sectorului sunt multiple și serioase, pentru că avem nevoie de proiecte care să crească nivelul de trai și calitatea vieții în sector și în al doilea rând pentru că există bani pentru investiții, iar ei trebuie folosiți pentru oameni, nu blocați din interese electorale.

Îi urez succes primarului Mutu și echipei PSD Sector 6. Anul 2020 va dovedi că seriozitatea bate scandalul!”, a scris deputatul, pe Facebook.

Gabriel Mutu, discuții cu consilierii locali ai Sectorului 6 privind bugetul local

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati