Beatrice Tudor: Primarul Sectorului 6 a reuşit să recupereze timpul pierdut

Primarul Sectorului 6 a reuşit să recupereze timpul pierdut, fiind „cel mai bun” edil pe care l-a avut acest sector, a afirmat miercuri deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor.
„În acest moment, în Sectorul 6 se lucrează la reabilitarea energetică a 12 unități de învățământ și se construiesc, de la zero, 3 grădinițe și 5 after-school-uri. GabrielMutu a făcut într-un mandat cât n-au făcut primarii PNL în 12. Liberalii ar trebui să-și ceară scuze bucureștenilor din sectorul 6 pentru răul pe care l-au făcut. Timp de 8 ani, sectorul a fost condus Cristian Poteraș, un individ care a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru fapte penale comise pe vremea cât era primar. Apoi a urmat Rareș Mănescu, un primar cu totul absent, refugiat pe plaja de la Monaco, un ins pe care nimeni nu l-a văzut vreodată prin sector sau măcar prin primărie”, a scris pe Facebook Beatrice Tudor.
Aceasta a adăugat că Gabriel Mutu a reuşit să recupereze timpul pierdut.
„Gabriel Mutu a reușit să recupereze timpul pierdut și să repare oalele sparte de primarii liberali de dinaintea lui. Încă un mandat, și Sectorul 6 va redeveni cel mai frumos din București. Știu că se poate, pentru că actualul primar, Gabriel Mutu, este cel mai bun pe care l-a avut Sectorul 6 în ultimii 30 de ani”, a adăugat deputata social-democrată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati