Beatrice Tudor (PSD), despre întâlnirea de la Vila Lac: Traian Băsescu mai făcea aşa/PNL, tăieri de pensii şi salarii

Deputatul PSD Beatrice Tudor a avut, marţi, o reacţie cu privire la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi liderii PNL, convocată la Vila Lac, afirmând că doar Traian Băsescu şi Emil Boc procedau în acest mod, iar guvernarea PD-L  a însemnat tăieri de salarii şi pensii.

„Știți ce președinte mai făcea așa? Traian Băsescu. Știți ce premier mai venea așa la ordin? Emil Boc. Țineți minte ce au însemnat Traian Băsescu și Emil Boc pentru România? Tăieri de salarii, impozitarea pensiilor, creșterea TVA, șomaj și faliment. Vă amintiți ce au însemnat Traian Băsescu și Emil Boc pentru PDL? Tunuri de miliarde, vile, mașini și averi de basm pentru partid și firmele de casă”, a declarat deputatul PSD Beatrice Tudor, pe Facebook.

Beatrice Tudor reaminteşte că „dintr-o coincidenţă sau nu” Ludovic Orban şi Florin Cîţu anunţă că nu se vor mări pensiile aşa cum prevede legea şi nici alocaţiile.

„Coincidență sau nu, Premierul Orban și Ministrul Finanțelor Cîțu anunță, semi-oficial, că nu vor mări pensiile, așa cum prevedea legea, cu 40% de la 1 septembrie și că nu vor bloca alocațiile copiilor de la 1 august. În același timp, achizițiile din ce în ce mai dubioase, efectuate sub pretextul COVID-19, merg unse, numai bune pentru PNL și firmele de casă”, a afirmat deputatul PSD.

Social – democrata afirmă că preşedintele Klaus Iohannis şi PNL , care a fuzionat cu PDL, se comportă ca urmașul lui Traian Băsescu și al Elenei Udrea.

„Iar noi, românii sătui de combinațiile prin care unii ajung multi-milionari, iar oamenii care muncesc cinstit ajung în șomaj tehnic sau direct pe drumuri, trebuie să-i trimitem acasă cu prima ocazie. De data asta, definitiv!”, a conchis Beatrice Tudor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati