Beatrice Tudor (PSD): Guvernul PNL sacrifică românii/La aproape 3.000 de cazuri PNL insistă cu alegerile parlamentare

Deputatul PSD Beatrice Tudor a oferit, miercuri, 10 exemple despre cum sacrifică PNL românii în interesul propriu, afirmând că la câteva sute de cazuri de coronavirus România era în stare de urgență, în timp ce la aproape 3.000 de cazuri insistă să organizeze alegeri parlamentare.

”La câteva sute de cazuri COVID-19, România era în stare de urgență și oamenii închiși în case. Restricțiile au fost ridicate atunci când au început să pregătească campania pentru alegerile locale, adică în mai-iunie, cu doar câteva luni de zile înainte de alegerile locale. Acum, la aproape 3.000 de cazuri, PNL insistă cu organizarea alegerilor parlamentare și vorbește doar despre anumite restricții, în funcție de niște cifre care și pentru ei se bat cap în cap”, a scris deputatul PSD Beatrice Tudor, pe Facebook.

Beatrice Tudor a afirmat că HORECA este pusă pe butuci, deși ”NU ESTE FOCAR”.

”Dar în Horeca lucrează oameni care mai curând ar vota cu PSD, decât cu PNL sau cu USR-PLUS. Iată cum arată clasamentul focarelor de COVID-19: azile, spitale și școli”, a adăugat deputatul PSD.

Cea mai mare greșeală a fost deschiderea școlilor, spune Beatrice Tudor, afirmând că școlile au fost redeschise doar ca să fie păcăliți românii să vină la vot la locale.

”PNL a făcut achziții mult prea scumpe și mult prea ilegale (vezi cazul UNIFARM) în ultimele 9 luni de zile în care a cumpărat tot ce ne putem imagina, MAI PUȚIN VENTILATOARE. Îi somez public pe Ludovic Orban, Klaus Iohannis și Nelu Tătaru să ne zică câte ventilatoare pentru ATI au cumpărat în acest an? Nu pe câte au dat banii, ci câte au ajuns efectiv în România.  Raed Arafat recunoaște că Guvernul a scăpat de sub control pandemia, dar în loc să impună același tip de restricții ca în martie și aprilie, PNL trimite polițiști în civil să dea amenzi oamenilor care și așa au veniturile reduse după prima jumătate a acestui an. Amenzile nu vor ajuta cu nimic în combaterea COVID, ci doar la peticirea bugetului. Deci tot pe spinarea românilor își face PNL încasările bugetare”, a afirmat Beatrice Tudor.

Social – democrata a susținut că singurul motiv pentru care nu ne aflăm acum, la 3.000 de cazuri pe zi, în stare de urgență și consemnați la domiciliu, singurul motiv pentru care școlile sunt încă deschise, este ca PNL să poată organiza alegeri parlamentare.

”La fel au făcut în primăvară, când forțau anticipate deși în România erau cazuri de COVID”, a conchis deputatul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati