Becali – după o decizie a lui Arafat: Oamenii nu sunt sclavii nimănui şi nu putem face noi cu ei tot ce vrem

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a salutat anunțul făcut de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, prin care li s-a permis suporterilor să fie prezenți, duminică, la partida dintre Universitatea Craiova și FCSB, din etapa a 17-a a Ligii 1, pe întreaga durată a meciului, scrie ecopolitic.ro.

Partida a avut loc de la ora 20:15, iar inițial se stabilise ca suporterii să fie „evacuați” la pauza partidei, însă acest lucru nu se va mai întâmpla.

  • Raed Arafat le-a transmis polițiștilor să nu sancționeze niciun suporter care se află în afara locuințelor după ora 21, dacă au la ei biletul de meci.

Decizia a venit duminică, cu doar câteva ore înainte de partidă. Suporterii din „Peluza Nord Craiova” aveau de gând să boicoteze partida, în semn de protest pentru deciziile Guvernului privind evenimentele sportive.

Gigi Becali s-a declarat încântat de anunțul făcut de Raed Arafat, pe care l-a felicitat și l-a anunțat că l-a iertat pentru toate greșelile trecutului, datorită acestei decizii. În plus, omul de afaceri a părut indiferent dacă va avea sau nu susținători în Bănie, în derby-ul cu Craiova.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că i-a venit lui Raed Arafat mintea la cap și i-a lăsat pe suporteri să vadă tot meciul. Dacă oamenii vedeau doar o repriză pe stadion, ne făceam de râsul lumii și ajungeam pe toate canalele de știri. Am văzut că Rotaru a dat și el niște declarații înainte de meci, iar clubul a dat un comunicat. Oamenii de la Craiova aveau dreptate.

Dacă vor veni și cei din Peluza Nord la meci? Asta nu știu! Vorbiți cu șeful lor, Mustață. Oricum și cu suporterii noștri alături de noi sau fără ei, noi tot mergem la victorie pe Oblemenco. Îi iert acum toate greșelile lui Arafat. Oamenii nu sunt sclavii nimănui și nu putem să facem noi cu ei tot ce vrem”, a spus Gigi Becali pentru Pro Sport.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati