Biblioteca Metropolitană Bucureşti găzduiește „Întreg Lucici”, o expoziţia de artă vizuală

Biblioteca Metropolitană Bucureşti va găzdui miercuri, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei de artă vizuală a familiei Lucici, intitulată „Întreg Lucici” – Larissa Lucici design textil, Stela Lucici modă şi design textil, Vlad Augustin Lucici fotografie, Augustin Lucici pictură – la Artoteca BMB, din Şoseaua Mihai Bravu, Nr. 4, Sector 2.

Augustin Lucici, absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu”, promoţia 1983, are în palmares mai multe diplome de excelenţă şi premii pentru creativitate.

„A.L. este un volubil, aparţine oamenilor care iubesc viaţa obişnuită şi cotidiană cărora le vorbeşte despre obiecte şi persoane. Despre ce lucrează: este ca o placă vibrantă care nu epuizează şi care vine întotdeauna cu altceva. Nu a ştiut să se abată de la această energie care-l domină artistic şi din care se hrăneşte. Crează cu inima şi este el însuşi când se exprimă pe sine. Deci, ‘dacă eşti complet sincer, ceea ce faci, ceea ce spui va plăcea celorlalţi’ ” (Ion Sălişteanu)

Expoziţia face parte din Stagiunea Permanentă de Artă Plastică „Temeiuri” şi poate fi vizitată la Artoteca BMB până pe 2 august.

Evenimentul va fi moderat, ca de fiecare dată, de reputatul critic de artă, Radu George Serafim şi de Carmen Olteanu, pictor şi doctor în arte plastice.

Artoteca este un spaţiu expoziţional al BMB, deschis tuturor celor interesaţi de luni până sâmbătă; informaţii detaliate la adresa: https://www.bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati