Biblioteca Metropolitană Bucureşti îşi deschide porţile în weekend

În acest weekend are loc a doua ediție a proiectului Biblioteca de weekend, la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, strada Tache Ionescu 4.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) propune o modalitate inedită de petrecere a sfârşitului de săptămână cu prilejul celei de-a doua ediții a proiectului Biblioteca de weekend, duminică, 22 august 2021.

Evenimentul se va desfăşura începând de la ora 18:00 şi va găzdui o sesiune de lectură publică cu Dorica Boltaşu Nicolae, profesor de limba şi literatura română, autor de manuale şi auxiliare şcolare şi colaborator la „Observator cultural”, şi un moment muzical unic prin recitalul de trompetă şi voce al artistului Horacio del Bosque, cu titlul „Muzica uneşte”. Biblioteca devine astfel un loc de viaţă culturală, de dialog şi de socializare, un spaţiu viu, anunță BMB într-un comunicat de presă.

Participanţii sunt invitaţi la „Blind date with a book”

De asemenea, participanţii sunt invitaţi la „Blind date with a book”, o provocare şi o surpriză literară, deoarece vor putea împrumuta cărţi pornind numai de la cuvinte cheie care descriu volumul respectiv, însă fără să cunoască numele autorului şi titlul operei.

”Biblioteca de weekend face parte din proiectul Străzi deschise iniţiat ARCEN şi sprijinit de Primăria Capitalei, prin care căile principale de circulaţie se închid temporar autovehiculelor, deschizându-se oamenilor”, mai spune sursa citată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati