Biletele Ryanair cumpărate în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021 vor putea să fie schimbate fără penalități

0
175
sursa foto: www..corporate.ryanair.com

Compania Ryanair a anunțat că va prelungi și pentru perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021 campania care le permite clienților care achiziționează bilete să schimbe datele de călătorie fără să plătească penalități.

Această măsură a fost gândită pentru a spori confortul intelectual al clienților că vor putea să aibă un partener flexibil în cazul în planurile lor de călătorie se schimbă.

Călătorii vor avea posibilitatea să schimbe datele de călătorie fără să platreasca penalități pentru zboruri programată până cel târziu pe 30 septembrie 2021, scrie economica.net.

Pasagerii care își fac rezervări în decembrie și ianuarie, dar care nu vor putea să plece în aceste călătorii, își vor putea schimbă cu ușurință datele de zbor pentru noi bilete pentru zboruri programate până pe 30 septembrie 2021.

Modificările trebuie însă făcute cu cel puțin șapte zile înainte de cursa pentru care s-au luat biletele inițial.

“Planurile se pot schimba și pentru a asigura o mai mare flexibilitate și încredere clienților noștri am decis să extindem perioada în care nu vom cere taxe de schimbare a datelor de călătorie și pentru lunile decembrie și ianuarie. Clienții pot să-și facă liniștiți rezervări pentru Crăciun, Paște sau vacanța de vara, fiind încrezători că dacă vor fi nevoiți să-și anuleze planurile, vor putea să facă asta fără să plătească nicio taxa pentru schimbarea datelor”, a declarat Dara Brandy, director de Marketind în cadrul Ryanair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.