Black Friday 2021. Elefant.ro oferă de reduceri la apartamente în București

Retailerul Elefant.ro începe reducerile pe 11 noiembrie, când organizează Singles`s Day și continuă cu campania de Black Friday, timp de trei zile, în perioada 12-14 noiembrie. În oferta de Black Friday vor fi incluse și reduceri la două apartamente din Capitală.

Compania estimează peste două milioane de vizite, iar magazinul online ar trebui să reziste la 50.000 de vizite simultan. Peste 100.000 de clienți sunt așteptați să cumpere, scrie retail.ro.

„Oferim un discount de 10% la 2 apartamente din complexul Onix Park Nord, sector 1. Oferta va fi valabilă doar pe elefant.ro și exclusiv în perioada menționată”, a declarat Călin Spiridon, marketing manager.

Reduceri de până la 90% la diverse produse

În timpul celor două campanii, cumpărătorii vor avea reduceri de până la 90% la diverse produse din categoriile precum cărți, jucării, parfumuri și cosmetice, accesorii fashion, dar și la vinuri, produse gourmet sau electronice, potrivit retailerului.

  • Peste 650.000 de cărți în română și engleză vor avea reduceri de până la 80%.
  • Peste 100.000 de cărți pentru copii vor beneficia de discounturi de până la 70%.
  • Parfumuri și produse cosmetice variate pot fi cumpărate la reduceri de până la 75%.
  • Jucăriile, inclusiv seturi Lego, vor avea reducere de până la 60%.
  • Ceasurile și accesorii fashion vor avea și ele discounturi de până la 90%.
  • Categoria de vinuri și gourmet va beneficia de oferte cu până la 50% reducere.

Elefant.ro are și o serie de sfaturi pentru pasionații de shopping care vor să obțină cele mai bune prețuri în această perioadă:

✅ Înainte de startul campaniei, creează-ți un cont pe site-ul oficial Elefant.ro, cu informații complete. Apoi, salvează-ți produsele în lista de favorite. Cum ai totul pregătit dinainte, îți va fi mult mai ușor să-ți atingi ținta în clipa în care mii de alți oameni vor dori același lucru ca și tine. Practic, scurtezi timpii de comandare și procesare a comenzii.

✅ Asigură-te că ai aplicația Elefant actualizată cu cea mai nouă versiune disponibilă pentru mobil și că toate datele tale, adresa de livrare, modalitatea de plată sunt completate corect și salvate în contul tău de client.

✅ Înrolează cardul cu care vrei să plătești cumpărăturile în contul tău de pe elefant.ro ca să nu riști să rămâi cu stoc zero la produsul dorit, fix când completezi datele de card.

✅ Alege din timp care este cea mai bună metodă de plată pentru tine și acționează cu hotărâre. Poți opta pentru plata online cu cardul, plata în rate prin Oney sau plata prin Edenred și Up.

✅ După plasarea comenzilor, produsele le vei primi prin curier, în easybox sau le poți ridica personal din unul dintre cele peste 40 de puncte de pick-up. Tu alegi varianta care ți se potrivește cel mai bine.

✅ Dacă ai comandat un produs al unui partener Elefant Marketplace, nu îți face griji! Acesta îți va trimite totul prin curier sau în easybox și te va anunța despre costul de livrare înainte ca tu să finalizezi comanda.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati