Blue Air a lansat primul său serviciu direct Ultra-Low-Cost Bucureşti – Dusseldorf

Blue Air va deservi Dusseldorf cu până la 5 zboruri pe săptămână din principalul său hub, Bucureşti Otopeni, în cadrul Orarului de Vara 2022.

Blue Air a inaugurat serviciul Bucureşti – Dusseldorf cu un factor de încărcare de 95% la primul zbor, extinzându-şi reţeaua la 6 aeroporturi germane, pe lângă cele deja deservite: Frankfurt, Munchen, Stuttgart, Hamburg şi Koln.

Astfel, Blue Air va conecta începând cu 1 aprilie, Dusseldorf şi Bucureşti, oferind până la 5 zboruri săptămânale operate de aeronave Boeing 737 MAX 8 de ultimă generaţie, cu 189 de locuri, moderne şi eficiente din punct de vedere al emisiilor şi consumului de combustibil.

„Suntem bucuroşi să inaugurăm astăzi primul nostru serviciu direct Ultra-Low-Cost între Bucureşti şi Dusseldorf. Brandul Blue Air este deja bine cunoscut în regiunea Renania de Nord-Westfalia, iar noul nostru serviciu va contribui la redresarea cererii de călătorii între Germania şi România în perioada post-Covid. În plus, ne angajăm să ne consolidăm prezenţa, în special în regiunea NRW – inima economică a Germaniei şi ne propunem să creştem frecvenţa la zboruri zilnice până în vara anului 2023, oferind clienţilor noştri de afaceri şi de agrement şi mai multe opţiuni de călătorie, prin preţuri extrem de competitive, cea mai bună experienţă de călătorie, program convenabil de zbor şi noua flotă confortabilă de aeronave 737-MAX-8”, a declarat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

În vara anului 2022, Blue Air operează 9 servicii directe către Germania din Bucureşti (OTP) către Dusseldorf (DUS), Koln (CGN), Frankfurt (FRA), Hamburg (HAM), Munchen (MUC), Stuttgart (STR); de la Iaşi (IAS) la Koln (CGN), Munchen (MUC) şi de la Sibiu (SBZ) la Stuttgart (STR).

„Pentru a marca lansarea noii rute şi pentru a răspunde cererii semnificative de călătorii către Germania, astăzi Blue Air desfăşoară campania ‘1 + 1 = 1’, oferind două bilete la preţ de unul pentru toate zborurile cu date de călătorie între 1 aprilie – 30 iunie 2022″, se menţionează în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati