Blue Air anunţă 40 de rute noi şi reduceri de 35% la toate aceste destinaţii

Blue Air lansează 40 de rute noi în programul de vară 2021, respectiv în perioada 28 martie – 30 octombrie, şi anunţă reduceri de 35% la toate zborurile pe aceste destinaţii, a anunţat vineri operatorul aerian low-cost.

Oferta este valabilă în perioada 12 – 14 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ şi o modificare gratuită a datelor de călătorie, plătind doar diferenţa de tarif, dacă este cazul.

„Blue Air lansează campania ‘Să încercam ceva nou/Let’s Fly Somewhere New’, oferind o reducere de 35% la toate zborurile, pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor pasagerilor săi pentru sezonul estival şi pentru a-i inspira să exploreze spectaculoasele noi destinaţii incluse în programul de vară 2021 (28 martie – 30 octombrie 2021). Începând cu Orarul de Vară 21, Blue Air va introduce 20 de rute noi din Bucureşti, 15 rute noi din Cluj, două rute noi din Bacău şi trei rute noi de la baza sa din Torino”, se arată într-un comunicat Blue Air.

Noile destinaţii incluse în programul de vară sunt:

  • din Bucureşti – Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos;
  • din Cluj – Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanţa, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino şi Stuttgart;
  • din Bacău – Atena, Larnaca;
  • din Torino – Cagliari, Palermo şi Olbia.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi şi o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati