Blue Air anunță că nu va relua zborurile nici în 10 octombrie

Compania Blue Air a anunțat vineri printr-un comunicat că nu reia zborurile nici la data de 10 octombrie, așa cum promisese cu o lună în urmă.

  • Compania susține că are ”dificultăți financiare și operaționale”, dar se declară ”o mândră companie privată românească”.

“Multiplele dificultăți financiare și operaționale, generate de pandemia COVID-19 s-au făcut simțite într-o manieră severă la nivelul tuturor companiilor aeriene, însă cu și mai mare intensitate de către companiile aeriene regionale private care se luptă pentru supraviețuire”, a transmis compania aeriană într-un comunicat.

Blue Air a precizat că „face tot posibilul pentru a își relua operațiunile de zbor” și că are discuții cu investitori, creditori, dar și cu Guvernul României pentru a-și reface situația financiară precară.

Compania aeriană low-cost nu a mai avansat însă niciun termen de reluare a zborurilor, invocând „complexitatea acestui proces”.

„Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va transmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou”, se mai arată în comunicat.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati