Blue Air lansează ruta București – Amsterdam cu zboruri zilnice

Blue Air anunță, miercuri, că lansează ruta București – Amsterdam cu zboruri zilnice începând din toamnă.

Începând cu 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la rețeaua de rute operate, cu șapte zboruri pe săptămână, scrie spotmedia.ro.

Cu bilete la prețuri începând de la 20,99 euro, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreagă lume, potrivit unui comunicat de presă al companiei aeriene.

„Suntem foarte încântați să anunțăm noua rută Bucuresti – Amsterdam și să subliniem încă o dată angajamentul de a oferi pasagerilor noștri soluții performante de transport aerian cu servicii de calitate la prețuri accesibile, după o perioada atât de dificilă pentru aviație și pentru industria călătoriilor.

Prin adăugarea acestui serviciu către si dinspre Amsterdam, Blue Air își consolidează poziția de lider pe piața din Bucuresti, deoarece AMS reprezinta o destinație-cheie atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România.

Mai mult, prin această nouă rută, oferim opțiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească, care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati