Blue Air măreşte frecvenţa zborurilor pe ruta Bucureşti Otopeni – Londra Heathrow Terminal 2

Blue Air creşte frecventa zborurilor operate între Bucureşti Otopeni şi Londra Heathrow Terminal 2 (T2) la două pe zi, începând cu data de 31 martie, potrivit unui comunicat de presă al operatorului aerian.

Pentru noile rute, preţurile biletelor încep de la 29,99 de euro/ segment, cu taxe incluse, iar rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

„Suntem foarte încântaţi de performanţa rutei Londra Heathrow T2 – Bucureşti şi, cel mai important, am primit un feedback foarte pozitiv de la clienţii noştri, care pot acum să beneficieze de primul serviciu cu tarife ultra-low-cost şi cu conexiuni rapide până în inima Londrei. Blue Air se angajează să devină opţiunea preferată de transport aerian pe ruta Londra – Bucureşti şi suntem bucuroşi că, începând cu Orarul de Vară 2021, să putem mări frecvenţa zborurilor la două pe zi.

Blue Air devine, astfel, cel mai mare transportator aerian care operează între Bucureşti şi Londra Heathrow, cel mai important aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa şi din lume”, declară Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

Cursele pe ruta Bucureşti – Londra Heathrow Terminal 2 au fost lansate de Blue Air pe data de 1 decembrie 2020.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, fiind certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) şi membră cu drepturi depline IATA.

Compania are o echipă formată din peste o mie de profesionişti şi operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat mai mult de 340 milioane de kilometri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati