Bode: Capitala nu mai are timp pentru alte bâlbe/ Ciucă: Cîrstoiu va veni cu planul pentru București

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, spune că Bucureștiul nu mai are timp pentru alte bâlbe politice și administrative, iar formula actuală a administrației a eșuat și „pacientul este letargic”.

„Capitala nu mai are timp pentru alte bâlbe politice și administrative. Răbdarea Bucureștiului a ajuns la final. Ne dorim să trăim într-un oraș cu adevarat european, noi avem cei mai buni candidați. Soluția nu vine de la partide de conjunctură cu lideri providențiali, nu punem lăsa Capitala pe mâna nepricepuților, a celor care s-au victimizat. 4 ani a fost o fugă de responsabilitate. Avem toate atuurile să fim victorioși în Bucuresti. Viziunea noastră este sănătoasă, este evident că vorbim de un oraș cu cca. 2 milioane de locuitori, dar am demonstrat că știm cum se rezolvă problemele.

Cum ar arăta Bucureștiul cu o echipă de profesioniști. Cu siguranță mai bine ca astăzi. Avem administrații performante și am văzut reacția dvs. când a venit în față. Ne dorim să fie toată capitala la fel cum e administrat sectorul 6. O echipă care să descătușeze energii pozitive. Formula actuală a administrației a eșuat și pacientul este letargic. E nevoie de oameni cu suflu nou, creșterea din ultimii ani s-a făcut din inerție, nu e meritul admnistrației, se putea mult mai mult. Candidații alianței vin cu acest suflu nou, cei care s-au pierdut pe la primăria generală s-au ascuns în birou și au dat vina pe greaua moștenire”, a spus Bode.

Șeful PNL, Nicolae Ciucă, a declarat și el că medicul Cîrstoiu va veni cu planul pentru Bucuresti, cu acea fișă de tratament.

„Sebastian, mi-a plăcut, pe noi ne-ai omis, ceea ce înseamnă că la energie ai invatat ca îți trebuie paratrasnet si împământare să funcționeze sistemul. Am încheiat interimatul la sectorul 1, la sectorul 4, astăzi îl încheiem la Capitală. Este o echipa tanara cu foarte multă energie, sper sa fie Sebastian la energie continuă. Uitați-vă de-a stânga și de-a dreapta și veți vedea valoarea oamenilor.

La fel mi-as dori să procedăm când domnul Cîrstoiu va veni cu planul pentru Bucuresti, cu acea fișă de tratament. Ne-am propus și am făcut această alianță pentru a avea aderenta pe întreg lanțul, primariile de sector, consiliile de sector, primaria generala, Consiliul capitalei. De fiecare data când am mers la o filială, am avut trei subiecte în structura discursului, acela de a da încredere, încrederea exista la PNL București, motivare, motivare exista când vorbim de echipele care conduc și faptele pe care le-ați realizat”, a transmis Ciucă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati