Bode spune că Poliţia nu poate da detalii despre cum a acţionat înainte de descoperirea cadavrului fetei de 12 ani

0
428

Ministrul de Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat miercuri, referindu-se la cazul fetei de 12 ani găsită decedată în lada unei canapele, că va fi lămurit modul în care a acţionat Poliţia după ce tatăl fetei a reclamat dispariţia acesteia, însă nu a dorit să ofere detalii, invocând faptul că ancheta este în curs.

”Activităţile poliţieneşti premergătoare deschiderii dosarului penal sunt parte a dosarului penal. Acesta este motivul pentru care Poliţia Capitalei nu vă poate da detalii vizavi de ce a făcut înainte de deschiderea dosarului penal, dar fiţi convinşi că toate aceste aspecte vor fi lămurite, inclusiv în ceea ce dumneavoastră îmi sugeraţi prin întrebare, dacă Poliţia a intervenit la timp sau ce a făcut în perioada respectivă, ce activităţi a desfăşurat Poliţia în etapa despre care vorbeaţi.

  • Toate aceste activităţi ale Poliţiei vor fi parte a acestui dosar de urmărire penală şi le veţi afla atunci când procurorul va decide’” a spus Bode, întrebat de jurnalişti dacă fata a fost căutată de poliţie după ce a fost dată dispărută de către tatăl ei.

”Ancheta se desfăşoară în mai multe ţări”

Ministrul a precizat că se fereşte să facă comentarii asupra unor anchete în curs, dar structurile de poliţie desfăşoară în acest moment acţiuni atât în România, cât şi pe teritoriul altor state, pentru ca cei vinovaţi de această crimă să fie traşi la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.