Bolt lansează abonamentul lunar Bolt Plus în România

1
301

Bolt anunță lansarea serviciului Bolt Plus, un abonament lunar care oferă utilizatorilor anumite beneficii, precum plafonarea prețului la orele de vârf, când tariful variază în funcție de cerere, timp mai mic de așteptare în preluarea comenzilor și acces prioritar la noi funcționalități din aplicație. Abonamentul se află în etapa de testare și costă 29,99 lei/lună.

Bolt Plus permite utilizatorilor să economisească timp prin preluarea cu prioritate a comenzilor, oferindu-le posibilitatea de a găsi mai rapid o mașină disponibilă, mai ales în perioadele în care șoferii sunt foarte solicitați. Nu în ultimul rând, membrii vor fi notificați cât economisesc la fiecare cursă, ca urmare a limitării prețului.

Noul abonament reprezintă o altă modalitate prin care compania generează cerere suplimentară șoferilor parteneri Bolt, așadar și câștiguri mai mari. În același timp, Bolt oferă o experiență plăcută clienților, deoarece economiile de costuri pentru utilizatori vor fi acoperite de companie și transferate șoferilor parteneri ca parte a câștigurilor.

În prima lună de la lansare, Bolt Plus va fi disponibil clienților din România la un preț redus de 0,29 lei, astfel încât aceștia să se poată bucura de beneficiile serviciului. Bolt plănuiește să adauge mai multe funcționalități la Bolt Plus în urma testării inițiale, inclusiv upgrade-uri gratuite de categorie și livrare prioritară prin Bolt Food, se arată în comunicatul companiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.