Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu părăsesc Chefi la Cuțite după 12 sezoane. Cine le-ar putea lua locul celor 3 bucătari

Plecarea celor trei chefi de la Chefi la cuțite a luat pe toată lumea prin surprindere! Toți fanii competiției culinare ai cărui jurați erau, până de curând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, așteaptă cu sufletul la gură să afle noile persoane care vor degusta și juriza preparatele concurenților.

Emisiunea Chefi la cuțite a rămas fără juriu, chiar când ar fi trebuit să înceapă filmările pentru sezonul 13.

În urmă cu câteva zile, echipa de producție a emisiunii „Chefi la Cuțite” a transmis că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriu, după câțiva ani în care acest „trio” a ținut publicul aproape de televizoare.

Se pare că cei trei chefi au renunțat la Chefi la cuțite, chiar înainte de filmările celui de-al treisprezecelea sezon al emisiunii, iar Mona Segall, producătoarea show-ului culinar, trebuie să aleagă cât mai repede alte persoane care să îi înlocuiască pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, notează wowbiz.ro.

Surse din echipa de producție au transmis că Mona Segall s-a gândit deja la câteva nume celebre care să alcătuiască noul juriu de la Chefi la cuțite.

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, se pare că short list-ul din care Mona Segall va alege jurații pentru Chefi la Cuțite cuprinde cinci nume foarte cunoscute în rândul bucătarilor. Unii dintre ei au apărut deja de mai multe ori în fața publicului, fiind obișnuiți cu luminile reflectoarelor, căci au mai avut astfel de proiecte profesionale.

Conform presei, cei 5 chefi care se află pe lista scurtă a producătoarei TV Mona Segall sunt Ștefan Popescu, Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati